PERSONLIG TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING

I 20år har jag arbetat som Personlig Tränare, Kostrådgivare och coach för allt från vardagsmotionärer, pensionärer, gravida och ungdomar till atleter på den absoluta elitnivån inom ett flertal olika idrotter. Jag bedriver min PT-verksamhet på ”GYMMET Stockholm” i Liljeholmen, ett av Stockholm absolut bästa och mest välutrustade gym.


Som Personlig Tränare möter jag dig precis där du befinner dig i livet, ser till dina förutsättningar och lyssnar till dina mål. Därefter teamar vi ihop oss och startar resan tillsammans. För mig är Personlig Träning precis som det låter = PERSONLIG. Varje klient och varje enskilt pass är och ska vara personligt och individanpassat. Inget uppdrag är omöjligt för mig, det är bara en fråga om nivå på utmaning!

Genom min livserfarenhet, 10-tals år av utbildningar inom träning, kost och hälsa samt via alla de klienter jag hittills arbetat med vågar jag påstå att jag är redo att hjälpa just DIG!

REFERENSER

”Jag ville anlita en PT men inte vem som helst, någon som hade erfarenhet och kunskap. Så valet var inte så svårt. Imponerad av hennes fysik, engagemang och hur dedikerad hon var till att hjälpa andra så tog jag steget och bad Helene bli min träningscoach/PT i juli 2019, Hon hjälper mig sedan dess med ett personligt träningsprogram samt kostupplägg för att utveckla min hälsa och fysik. 

Ser alltid fram mot min träningstid med Helene, hon ger positiv energi och ett varmt personligt välkomnande. Hon ser till att varje träningstillfälle blir en ”ny” upplevelse för mig, presenterar alltid nya övningar och utmanar mig att ge allt jag har under hela passet. Man går alltid från Gymmet lite rikare, gladare och mer taggad inför sina fortsatta mål inom träning & hälsa.” 

/Petra 40år, Customer Quality Coordinator, Sverige.


"Helene har varit min Coach ett stort antal timmar! Hon har alltid visat stort engagemang, professionalism och kunskap inom träning, rehab och diet! Helene är en stor profil inom fitness och jag måste erkänna att jag var nervös inför vårt första träningspass vilket skulle visa sig helt onödigt för hon är en väldigt varm och sprudlande glad person! Jag kan inget annat göra än att rekommendera Helene för den som vill ha utveckling och resultat med sin träning och sina mål!"
/Conny 50år, Banktjänsteman, Sverige.


”Jag har tränat med Helene i snart 3 år och att anlita Helene som pt är helt klart det bästa jag gjort för min träning!

Helene ser alltid möjligheter i träningen oavsett nivå, jag kom till henne med ett flertal skador/begränsningar men Helene har alltid kunnat jobba runt dem och anpassat träningen till vad min kropp klarar av. Idag är jag fri från många av mina skador och samtidigt har jag utvecklats massor! Varje träningspass är genomtänkt och Helene pushar en alltid att ge 110 %. Helene är även grym på att få träningen att kännas rolig och inspirerande då hon ofta kommer med nya övningar. 

Jag är evigt tacksam att jag tog kontakt med Helene för 3 år sen, hon har ändrat mitt sätt att se på träning och med alla motgångar/skador jag haft under årens gång så hade jag inte varit där jag är idag utan hennes hjälp.” 
/Lisa 29år, Driver Hunddagis, Sverige.


"Jag kontaktade Helene för att få hjälp med kost- och träningsupplägg, samt PT-timmar.
Helene är tydlig med sin förväntan på kund för att uppnå önskat resultat, likväl som jag är med mina förväntningar på en PT.
Helene har mött mina förväntningar och mer därtill. Förutom en bred kompetens som hon uppvisat flertalet gånger under tiden som hon har jobbat med mig, så är hon en tydlig person med skinn på näsan, som också har ett stort hjärta med känsla och passion för det hon gör. Jag ser alltid fram emot att få träffa Helene och varje träningspass har vi så kul ihop. Träningen är alltid tuff, men rolig och inte som ett måste, och i det så lär jag mig alltid något nytt." 
/Filippa 30år, First Line Manager, Sverige.


"Underbara Helene Ahlson accepterade mitt önskemål om att få hjälp av henne och från den stunden var, är och kommer hon alltid att vara en stor inspirationskälla till min träning.
I många år har jag tränat med Helene minst tre ggr i veckan och varvat med egen träning uppstyrt av henne. Att träna med Helene är beroendeframkallande och allt utanför vår tid tillsammans känns som halvtråkiga pass.

En gång träning med Helene blir ett livselixir som är svårt att vara utan.
Hon är fantastisk." 
/Lena 55år, Banktjänsteman, Spanien.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna