MADICE

MADICE TRAINING CAMP MARBELLA

20-27 SEPTEMBER 2020

Förra året blev succé - självklart kör vi igen! 

 

Är du en person som gärna kombinerar sol och värme med varierande och utmanande träning ihop med andra likasinnade? 
Söker du motivation, kunskap och en extra push framåt i din träning? Vad sägs om att ladda batterierna med ny och positiv energi för att kunna kickstarta hösten på bästa sätt? Jomen såklart! Eller har du tränat länge och på hög nivå, har du tydliga målsättningar och är just nu på väg att nå dem? Då ska vi se till att du utvecklas ytterligare ett steg, blir ännu starkare, säkrare och får med dig nya erfarenheter och verktyg som tar dig mot, och förbi dina mål!

Oavsett erfaren eller oerfaren, gammal eller ung, kille eller tjej så är du välkommen på vårt camp! Vi anpassar nivån efter just DIG.

Träningen under veckan består av fighting, funktionell styrkefys, HIIT, core, mobilitet-/rörlighetsträning, hinderbana, löpning/promenader, aktiviteter på stranden mm...

Tekniken är A och O på detta camp, vårt mål är att du ska komma hem med både tips, nyttigheter och "aha"-upplevelser i ryggsäcken.

Skrik
Madde 124
alex
mike
diaco
michelle
boxning
jocke
show
yoga
hemsida 1
Namnlös1

EN DAG PÅ CAMPET


Kl 6.30-7.30
Morgonfys: PW/jogg alt. lättare cirkelfys/WOD

Kl 7.45-10:00 
Frukost + Egen tid

Kl 10.00-11.30
FM-pass: fighting alt. funktionell styrka/HIIT

Kl 12.00-16.00
Lunch + Egentid: sola, bada, vila, shoppa etc

Kl 16.00-17.00 
EM-pass: fighting alt. funktionell styrka/HIIT
Kl 17.00-17.30
Stretch/Mobilitet/Relax
Kl 18.30
Middag + Egentid

Utöver träningen så bjuds det även på föreläsning, hälsosam frukost, lunch, middag, en dag på Europas fetaste hinderbana Mikes Gym, beachvolleyboll, fina goodiebags, mellanmål och kosttillskott från våra samarbetspartners, närhet till stranden och en fantastisk miljö att promenera/jogga i.

Vi lovar dig en varierande, utmanande och utvecklande träningsresa. Sol, bad, mycket skratt och goa nya vänner. 


Träningsvärken får du på köpet!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN:


 • Hälsosam frukost, lunch & middag varje dag.
 • Fri tillgång på frukt, vatten, kaffe och te
 • Ca 20 träningspass på 7 dagar
 • Träning på Mikes Gym* https://www.mikesgymmarbella.com/
 • Föreläsning
 • Mellis/Tillskott/Energidryck från våra samarbetspartners
 • Gratis Wi-fi 

DU STÅR SJÄLV FÖR:

 • Flygresa tor Malaga: Ju tidigare du bokar resan desto billigare kommer du undan. Vi rekommenderar dig att kolla Norwegians lågpris-kalender när du ska boka resan.
  Viktigt är att du anländer den 20/9 och lämnar den 27/9 för att kunna ta del av hotellets transfer.
 • Försäkring/Avbeställningsskydd


Pris: 13.495kr


Anmälan: Maila namn, adress och telefonnr till madicetraining@gmail.com, märk mailet "MAD ICE TRAININGCAMP".
(vid anmälan får du ett svarsmail med bekräftelse och mer info)


Anmälningsavgift som betalas vid anmälan: 1995kr, resterande belopp betalas senast 1/6

BOENDET


Finca Naundrup är en mysig sport- och semesteranläggning i Calahonda, Costa del Sol, endast 25min från Malagas flygplats. Stället drivs av det danska paret Jane och Peter Naundrup som med sin passion och gästfrihet har skapat en miljö för en vistelse du sent ska glömma. Kombinationen av deras danska traditioner ihop med den avslappnade sydspanska andan gör Finca Naundrup till ett underbart och inspirerande ställe att vara på. 


Komplexet och boendet ligger mellan Fuengirola och Marbella, ett lugnt och vackert område som har mycket att erbjuda. Önskar man havet framför poolen så finns det endast 1.5km promenad bort.
Boendet är antingen i hotellrum eller lägenhet som delas av 2-4 personer.  De flesta lägenheterna består av 2 rum med ett gemensamt kök + badrum. Meddela gärna i din bokning om det är någon person du gärna delar sovrum med.
Gratis WiFi i allmänna utrymmen och de flesta lägenheterna.


OMRÅDET 


Calahonda är en populär semesterdestination för många på grund av den vackra platsen och det fina klimatet. Det är ett vackert och bergigt landskap, där lyxvillor och fritidsbostäder ligger längs med kusten och uppför höjden. Här finns köpcentrum, matbutiker, banker, apotek och sjukhus. 
Inom kort gångavstånd från Finca Naundrup hittar du flera bra restauranger där det bjuds på allt från traditionell spansk tapas till skaldjur och internationella rätter från hela världen. Här är finns det även några trevliga barer.
På fredagskvällar under hela sommaren arrangerar dom deras populära Finca Naundrup Grill runt poolen. Här är baren öppen, musiken spelar och deras stora nya grill står på max!


BEACHEN I MARBELLA


Marbellas stränder sträcker sig från Calahonda hela vägen till Marbella stad och sedan fortsätter den längs The Golden Mile, som är området mellan Marbella och Puerto Banus. Stränderna från Marbella till Calahonda är finsandig och långgrund. 
Calahondas närmaste strand (1.5km från Finca Naundrup) är en mindre och lugnare strand utan vattenaktiviteter, där det passar utmärkt att slappna av och återhämta sig mellan träningspassen. Söker man däremot fart och aktivitet, beachbarer och restauranger så får man ta sig lite längre bort (4km) till Cabophino Beach som hör till en av de större och bättre stränderna i område

Copyright © Alla rättigheter förbehållna