FITNESSVECKAN

FITNESSVECKAN PÅ PLAYITAS


Den populära Fitnessveckan på Playitas passar dig som älskar träning och vill ha en resa med inriktning på Styrketräning, Fitness, Crossfit och Funktionell träning. Det spelar ingen roll om du är amatör, elit eller instruktör. Att öka din energi, kunskap och motivation är vår målsättning och kommer garanterat att ge dig en nytändning inom din träning.


Detta blir den femtonde Fitnessveckan på Playitas som vi arrangerar tillsammans. 
Under Fitnessveckan får du uppleva intensiva och lärorika träningspass och workshops med övervakning av oss coacher Helene ”Ice” Ahlson och Gyula Bercsenyi. Vi har båda flera tiotal års av egna erfarenheter samt coaching av träning och tävling på såväl motions- som elitnivå framför allt inom Fitness, Crossfit, Tynglyftning, Styrketräning Kettlebells och Funktionell Träning.

RUNNING BEACH
RODDMASKIN
JAG COACH
RUNNING
GYMMET1
GYMMET
BEACH BOOTCAMP
HIGH FIVE
GRUPPBILD
POOL

TRÄNINGEN


Du väljer mellan ca 30 pass under veckan med start från ca kl 06.30 till 18.00 varje dag. Dagarna börjar oftast med en bergspromenad/ löpning tidigt på morgonen och fortsätter sedan medstyrketräning i gymmet, kettlebells, olympisk lyftning, crosstraining, funktionell träning med olika redskap, bootcamp, yoga, core, reload, stretch & relax, löpning och paddling m.m.


KUNSKAP &

INSPIRATIONUnder Fitnessveckan kommer du även kunna gå på flera kunskap- och inspirationsspäckade föredrag och workshops. Vi kommer att fördjupa i oss i teman som bl.a. kost, träningslära, återhämtning, pulsträning, hur du kan uppnå maximalt träningsresultat, målfokusering, programplanering, skadeförebyggande träning m.m. vilket styrs av nivån på gruppen. Kursmaterial ingår för deltagarna då ett av våra främsta mål med resan är att ni ska få lära er så mycket som möjligt.


Pris:


fr. 9998kr vid bokning innan 31/3

(Ord. pris fr. 10.998kr)


OBS! Resan är avdragsgill för dig som arbetar med friskvård eftersom du har mer än 6 timmar schemalagd tid/dag!

Priset inkluderar:


Flyg (t/r) inkl. skatter och bagage, Mat ombord, Transfer, Boende (del i dubbelrum eller lägenhet), Halvpension (frukost och middag), Tränings- och aktivitetsprogram.

COACHERHelene Ahlson
15-års erfarenhet som Personlig tränare, kostrådgivare, Fitnesscoach, skribent och föreläsare.
Helene är en framgångsrik Fitnessprofil och tävlande atlet med höga placeringar från flera olika tävlingar världen över. Förutom sitt eget tävlande arbetar Helene som personlig tränare, kostrådgivare, tävlingscoach samt både föredrags- /eventshållare och skribent inom kost, träning, fitness och hälsa.
Helene arbetar med människors hälsa och välbefinnande på flera olika nivåer. Det kan vara allt från att hitta en fysisk och mental balans i hens stressiga vardag till att coacha tävlande atleter på högsta elitnivå.


Gyula Bercsenyi
Över 20-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet.
Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit, tyngdlyftning och fitness som specialitet. Gyula coachar inte bara andra utan är även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Som bästa merit har han en 4e plats på EM nivå i Crossfit masters 45+ 2015.

Tillsammans har Helene & Gyula haft närmare 20st träningsresor utomlands och alltid med målet att bidra med kunskap, motivation, nytänk och oförglömliga veckor och träningsminnen!

Copyright © Alla rättigheter förbehållna