KOST

KOST

Din kost har en väldigt betydande roll när du söker resultat i kombination med träning, oavsett målsättning. Men för den sakens skull så behöver den inte vara extremt avancerad eller jobbig. Den bästa kosthållningen är den som passar DIN kropp och livsstil bäst, inte nödvändigtvis den som enligt rykten gett bäst resultat på andra. Du är unik och likaså dina målsättningar, därför är det viktigt att din kost och träning också är det för att du ska uppnå dina mål.

Många gör idag felet att bli för extrema, utesluter för mycket, äter för lite eller lyssna alldeles för mycket på många andra när det gäller kosten.

Backa bandet, vart kommer vi ifrån? Förr åt man av allt, lyssnade på kroppens behov och gav den det som krävdes för att kunna prestera. Vi åt rent och naturligt och förorenade inte våra kroppar med alla de gifter som finns i överflöd idag.

Jag vågar påstå att du kommer kunna gå mätt och energifylld, och samtidigt nå dina mål, bara du gör rätt val av livsmedel och tajmar dem rätt under dygnets 24 timmar.